Call Mënyrat ® revistën "Papunësia dhe pagat, tema e pritshme të debatit presidencial

Papunësia dhe pagat, tema e pritura të debatit presidencial

E mërkurë, maj 2, 2012 - 05:37

Francois Hollande dhe Nicolas Sarkozy, të dy finalistët në zgjedhjet presidenciale, përplasen sonte në një debat televiziv në 21 orë. Këto ditë është ndjekësit e tyre të cilët kaluan shpatat e në pikë mjaft teknike programeve. Sonte janë përgjigje për shqetësimet praktike e frëngjisht dhe cilësitë e dy temperamentet që do të nxjerrë në pah të fitojë votimin ngurrojnë.

Lexo më shumë

©

1/1 1